Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Our future

Future? Masa depan? Adakah kita dapan lihat masa depan kita? Jawapannya semestilah TIDAK....Ya memang kita tak dapat tahu apa yang akan terjadi pada masa depan kita tetapi DIA telah tetapkan sesuatu yang terbaik untuk kita semua.

Kerja atau Belajar? Sangat berat isu ini (bagi zaty je..) tapi terpaksa hadapinya demi masa depan. Mungkin kita tak nampak sekarang tapi apa salahnya kita cuba membuat lakaran masa depan kita. Maksudnya di sini cuba kita fikirkan apa yang akan terjadi pada kita pada 5 tahun akan datang dan seterusnya. Kita hanya merancang tapi DIA yang menentukan segala-galanya dan tak salah kalau kita merancang kan? Kalau baik rancangannya In sha Allah apa yang di rancang akan menjadi dan kalau sebaliknya Waallahualam.

Mungkin si dia ada rancangan untuk masa depan kami dan apa salahnya kalau zaty just follow saja rancangannya kan? Bukannya benda tak elok pun tapi si dia hanya mahukan yang terbaik buat masa depan kami nanti.

p/s : I know you want the best for our future right?   

Mungkin belum masanya lagi untuk melangkah ke satu alam yang sangat di idamkan oleh semua wanita. Ya zaty perlu fikir positve untuk mengorak langkah ke masa akan datang.

En Buah Hati : Nak tahu sebab apa syg sayang abg? Tak apalah biar syg sorang je yang tahu. By the way thanks abg sebab sangat menyokong dan banyak bagi nasihat, you are my best best best friend and my lovely boyfriend inside my heart ♥

0 comments: